Будите информисани

Погледајте последњи билтен UOKRL 2019-20 Bilten 13 izmena од 17-02-2020 године

ИСТОК - сениорке

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 ЗАЈЕЧАР 11 11 0 33 3 868 617 32
2 ЛЕСКОВАЦ 98 11 9 2 29 9 900 677 26
3 МИЛЕНИУМ 11 9 2 27 13 877 818 24
4 ДЕСЕТКА (Ж) 11 8 3 27 13 920 776 24
5 ТОПЛИЧАНИН 11 5 6 20 20 812 863 17
6 КУРШУМЛИЈА 11 5 6 21 21 890 858 16
7 МАЈДАНПЕК ФБЦ 11 3 8 14 27 806 918 11
8 БОР 11 3 8 14 28 842 940 9
9 ПАНДА 11 2 9 8 29 739 888 6
10 СТАМПЕДО 11 0 11 3 33 605 904 0

ИСТОК - сениори

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ 10 10 0 30 8 893 766 27
2 ЈАГОДИНА 9 8 1 26 8 818 669 25
3 ВРАЊЕ 10 7 3 24 11 826 719 21
4 ДЕСЕТКА (М) 10 6 4 22 15 830 739 19
5 ХАЈДУК ВЕЉКО 10 6 4 23 15 867 792 18
6 ТОПЛИЧАНИН 97 10 4 6 18 20 855 817 13
7 ПИРОТ 9 2 7 7 23 593 686 5
8 НИШ 2 10 1 9 4 27 510 767 3
9 МОРАВА 10 0 10 3 30 577 814 1

ЗАПАД - сениорке

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 ГИМНАЗИЈАЛАЦ 11 9 2 29 8 883 693 28
2 БОРАЦ (ЧА) 11 9 2 29 11 949 744 25
3 МОКРА ГОРА 11 8 3 24 11 794 648 24
4 СЛОБОДА С 11 7 4 23 16 885 850 22
5 ЛОТУС 11 7 4 24 19 948 953 19
6 НОВИ ПАЗАР 11 5 6 20 21 906 891 15
7 НАПРЕДАК 037 11 3 8 15 26 816 894 10
8 СЛОГА 031 11 3 8 15 28 814 943 9
9 ТЕХНИЧАР (КВ) 11 3 8 13 29 817 951 9
10 ТУТИН 11 1 10 9 32 726 971 4

ЗАПАД - сениори

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 БУКОВИЦА ПУТЕВИ 10 10 0 30 5 851 659 29
2 ГРАЧАЦ 10 7 3 26 13 889 764 21
3 ПАРТИЗАН ЛИПЉАН 9 7 2 21 10 736 665 20
4 020 (ТУТИН) 9 5 4 16 19 719 797 13
5 РИБНИЦА 2 (КВ) 9 4 5 18 20 800 818 12
6 АНТЕНА 9 4 5 17 19 787 778 12
7 ТЕХНИЧАР (КВ/М) 10 4 6 16 22 808 823 12
8 ФАП ЛИВНИЦА 10 2 8 14 26 816 910 9
9 ЛОТУС (М) 10 0 10 6 30 649 841 1

ЦЕНТАР - сениорке

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 АС БАТАЈНИЦА 11 11 0 33 3 894 615 33
2 ЛАЗАРЕВАЦ 11 9 2 28 11 926 750 26
3 СМЕЧ 5 11 8 3 27 13 930 794 25
4 ЖОК ШУМАДИЈА 11 7 4 23 17 905 814 20
5 ВОЛЕЈЛЕНД 10 4 6 20 18 804 781 15
6 РИБНИЦА МИОНИЦА 11 4 7 16 26 861 952 12
7 СРБИЈАНКА 014 - 2 11 4 7 17 25 854 956 10
8 ФОРТУНА ПЛУС 11 3 8 13 27 789 923 8
9 ЛАКИ СТАР (Ж) 11 3 8 11 28 721 884 8
10 РАДНИЧКИ (КГ) 10 1 9 8 28 632 847 5

ЦЕНТАР - сениори

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 ШУМАДИЈА (М) 9 9 0 27 4 754 595 26
2 РУДАР 10 8 2 25 11 852 761 22
3 ЛАКИ СТАР (М) 9 7 2 22 9 715 596 20
4 МЛАДИ РАДНИК 2 10 6 4 22 15 858 804 18
5 АС БЕОГРАД 10 4 6 19 23 881 944 13
6 ЦРЊАНСКИ 10 4 6 13 24 760 855 10
7 КОЛУБАРА 10 3 7 15 22 769 807 12
8 СЛОГА 2015 10 2 8 11 26 765 870 7
9 РОДА 10 1 9 8 28 740 862 4

СЕВЕР - сениорке

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 ПАНОНИЈА 11 10 1 30 12 961 821 29
2 БАГЉАШ 023 11 10 1 31 9 953 783 28
3 СЛАВИЈА 11 7 4 23 16 863 824 20
4 ФУТОГ 11 5 6 21 20 883 883 16
5 ВОЛЕЈСТАРС 11 5 6 22 26 1033 1056 14
6 ПАРТИЗАН (СК) 11 5 6 18 22 893 883 14
7 ЛАВИЦЕ 07 11 4 7 19 24 917 929 14
8 ФУТОГ ВЕСТ 10 4 6 20 23 862 895 13
9 СТАР 11 4 7 19 27 960 1023 12
10 МЛАДОСТ НП 10 0 10 6 30 628 856 2

СЕВЕР - сениори

# ТИМОВИ УК ПОБ ПОР СЕТ+ СЕТ- ПОЕНИ+ ПОЕНИ- БОД
1 КУЛПИН 11 10 1 31 9 950 835 29
2 БЕЧЕЈ 10 10 0 30 9 906 753 27
3 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ - 2 11 8 3 27 14 931 769 23
4 ДУНАВ ВОЛЕЈ 11 7 4 25 14 880 809 23
5 СРЕМ ИТОН 11 6 5 23 17 890 869 19
6 ПАРТИЗАН (БАЧ) 11 5 6 20 22 908 898 15
7 МЛАДОСТ НП (М) 11 3 8 15 27 838 940 10
8 ПРОЛЕТЕР 10 2 8 10 24 704 813 7
9 МЛАДОСТ (БАЧКИ ПЕТРОВАЦ) 11 2 9 10 27 779 900 6
10 СОМБОР 11 1 10 3 31 644 844 3