ИСТОК СЕНИОРИ

18. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
219 ДЕСЕТКА (М) 3 - 2
25:22 18:25 23:25 25:21 15:7
ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ
220 ПИРОТ 3 - 2
21:25 21:25 26:24 25:23 15:9
НИШ 2
221 БОРАЦ (ПАР.) 3 - 1
25:20 21:25 25:18 25:23
ЈАБЛАНИЦА
222 ВРАЊЕ 0 - 3
12:25 18:25 15:25
ЈАГОДИНА (М)

17. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
217 НИШ 2 3 - 0
25:12 25:18 25:19
БОРАЦ (ПАР.)
218 ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ 3 - 0
25:17 25:16 25:18
ПИРОТ
215 МЛАДОСТ (БОС.) 3 - 2
25:22 21:25 28:26 27:29 15:8
ДЕСЕТКА (М)
216 ЈАБЛАНИЦА 0 - 3
15:25 21:25 18:25
ВРАЊЕ

16. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
211 ДЕСЕТКА (М) 0 - 3
13:25 23:25 19:25
ПИРОТ
212 БОРАЦ (ПАР.) 0 - 3
14:25 24:26 30:32
ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ
213 ВРАЊЕ 0 - 3
17:25 19:25 11:25
НИШ 2
214 МЛАДОСТ (БОС.) 0 - 3
23:25 15:25 26:28
ЈАГОДИНА (М)

15. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
207 ЈАГОДИНА (М) 3 - 1
25:22 27:29 27:25 25:14
ДЕСЕТКА (М)
208 ЈАБЛАНИЦА 1 - 3
28:26 17:25 20:25 20:25
МЛАДОСТ (БОС.)
209 ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ 3 - 1
25:22 25:17 30:32 25:21
ВРАЊЕ
210 ПИРОТ 3 - 1
23:25 25:16 25:20 25:22
БОРАЦ (ПАР.)

14. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
203 ДЕСЕТКА (М) 3 - 1
25:22 25:27 25:16 25:16
БОРАЦ (ПАР.)
204 ВРАЊЕ 3 - 0
25:18 25:23 25:20
ПИРОТ
205 МЛАДОСТ (БОС.) 3 - 1
25:20 25:23 24:26 26:24
НИШ 2
206 ЈАГОДИНА (М) 3 - 0
25:11 25:18 25:16
ЈАБЛАНИЦА

13. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
199 ЈАБЛАНИЦА 0 - 3
19:25 14:25 15:25
ДЕСЕТКА (М)
200 НИШ 2 1 - 3
20:25 21:25 25:18 16:25
ЈАГОДИНА (М)
201 ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ 3 - 1
25:16 20:25 25:17 25:15
МЛАДОСТ (БОС.)
202 БОРАЦ (ПАР.) 2 - 3
25:16 8:25 25:18 20:25 13:15
ВРАЊЕ

12. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
195 ДЕСЕТКА (М) 1 - 3
16:25 25:21 16:25 22:25
ВРАЊЕ
196 МЛАДОСТ (БОС.) 0 - 3
20:25 22:25 19:25
ПИРОТ
197 ЈАГОДИНА (М) 3 - 0
25:17 25:17 25:12
ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ
198 ЈАБЛАНИЦА 0 - 3
14:25 17:25 19:25
НИШ 2

11. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
191 НИШ 2 3 - 0
25:19 25:18 25:12
ДЕСЕТКА (М)
192 ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ 3 - 0
29:27 25:22 25:21
ЈАБЛАНИЦА
193 ПИРОТ 1 - 3
22:25 26:24 18:25 20:25
ЈАГОДИНА (М)
194 БОРАЦ (ПАР.) 3 - 0
25:18 25:19 26:24
МЛАДОСТ (БОС.)

10. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
187 МЛАДОСТ (БОС.) 0 - 3
22:25 22:25 20:25
ВРАЊЕ
188 ЈАГОДИНА (М) 3 - 0
25:12 25:7 25:12
БОРАЦ (ПАР.)
189 ЈАБЛАНИЦА 2 - 3
19:25 21:25 25:18 25:18 7:15
ПИРОТ
190 НИШ 2 3 - 1
26:24 25:21 23:25 25:11
ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ

9. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
183 ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ 3 - 0
25:15 25:19 25:17
ДЕСЕТКА (М)
184 НИШ 2 3 - 0
25:17 25:22 25:20
ПИРОТ
185 ЈАБЛАНИЦА 0 - 3
20:25 18:25 14:25
БОРАЦ (ПАР.)
186 ЈАГОДИНА (М) 3 - 0
25:15 25:10 25:14
ВРАЊЕ

8. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
179 ДЕСЕТКА (М) 3 - 1
18:25 25:23 25:13 25:15
МЛАДОСТ (БОС.)
180 ВРАЊЕ 3 - 0
25:21 25:20 25:22
ЈАБЛАНИЦА
181 БОРАЦ (ПАР.) 1 - 3
10:25 18:25 25:23 20:25
НИШ 2
182 ПИРОТ 3 - 2
25:18 18:25 16:25 25:18 17:15
ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ

7. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
175 ПИРОТ 3 - 1
25:22 18:25 25:19 25:22
ДЕСЕТКА (М)
176 ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ 2 - 3
23:25 25:14 25:15 24:26 10:15
БОРАЦ (ПАР.)
177 НИШ 2 3 - 1
20:25 25:20 25:17 25:16
ВРАЊЕ
178 ЈАГОДИНА (М) 3 - 0
25:11 25:18 25:11
МЛАДОСТ (БОС.)

6. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
171 ДЕСЕТКА (М) 0 - 3
15:25 15:25 22:25
ЈАГОДИНА (М)
172 МЛАДОСТ (БОС.) 1 - 3
23:25 20:25 25:15 20:25
ЈАБЛАНИЦА
173 ВРАЊЕ 1 - 3
21:25 25:17 18:25 24:26
ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ
174 БОРАЦ (ПАР.) 3 - 2
14:25 25:20 28:26 19:25 15:10
ПИРОТ

5. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
167 БОРАЦ (ПАР.) 3 - 0
25:23 25:19 27:25
ДЕСЕТКА (М)
168 ПИРОТ 3 - 1
25:20 25:21 18:25 25:20
ВРАЊЕ
169 НИШ 2 3 - 0
25:12 25:11 25:23
МЛАДОСТ (БОС.)
170 ЈАБЛАНИЦА 0 - 3
10:25 13:25 16:25
ЈАГОДИНА (М)

4. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
163 ДЕСЕТКА (М) 3 - 2
20:25 16:25 25:10 25:15 15:5
ЈАБЛАНИЦА
167 ЈАГОДИНА (М) 3 - 0
25:18 25:15 25:23
НИШ 2
168 МЛАДОСТ (БОС.) 0 - 3
15:25 20:25 21:25
ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ
166 ВРАЊЕ 3 - 1
25:14 25:15 15:25 25:13
БОРАЦ (ПАР.)

3. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
161 ВРАЊЕ 3 - 1
15:25 25:22 25:21 25:23
ДЕСЕТКА (М)
163 ПИРОТ 3 - 0
25:15 25:14 25:21
МЛАДОСТ (БОС.)
164 ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ 0 - 3
19:25 18:25 22:25
ЈАГОДИНА (М)
165 НИШ 2 3 - 1
25:14 23:25 25:21 25:20
ЈАБЛАНИЦА

2. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
156 ДЕСЕТКА (М) 1 - 3
16:25 25:23 23:25 13:25
НИШ 2
157 ЈАБЛАНИЦА 1 - 3
16:25 25:18 23:25 12:25
ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ
158 ЈАГОДИНА (М) 3 - 2
22:25 25:8 25:20 25:27 15:11
ПИРОТ
159 МЛАДОСТ (БОС.) 0 - 3
17:25 29:31 23:25
БОРАЦ (ПАР.)

1. коло

# Домаћи тим Резултат Гостујући тим
151 ВРАЊЕ 3 - 0
25:00 25:00 25:00
МЛАДОСТ (БОС.)
152 БОРАЦ (ПАР.) 0 - 3
18:25 16:25 17:25
ЈАГОДИНА (М)
153 ПИРОТ 3 - 0
25:14 25:15 25:23
ЈАБЛАНИЦА
154 ТОПЛИЧКИ ВИТЕЗОВИ 3 - 0
25:17 25:16 25:21
НИШ 2